Zuperzozial: duurzaam dineren


Vrolijk ontbijten, een lekker kop thee of heerlijk gebak serveren. Met het Zuperzozial servies wordt het zeker een feestje! De mooie kleuren zijn fantastisch om te zien en laten zich geweldig combineren. Het eigenzinnige Zuperzozial servies is gemaakt van bamboe en maïs, is 100% biologisch afbreekbaar kan toch gewoon in de vaatwasser. Hoe fijn is dat?
Bezig met laden...
   1  2  

Een perfect alternatief


Het Zuperzozial servies is duurzaam en onweerstaanbaar om te zien. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elk product z'n eigen unieke uitstraling. Het aantrekkelijke servies is een perfect alternatief voor plastic of melamine serviesgoed en is daardoor ook erg geschikt voor de camping of een picknick. Het Zuperzozial servies is sterk, mooi en nog goed voor het milieu ook. Precies zoals ze het bij het van oorsprong Nederlandse merk voor ogen hadden. 
  

Een Zuperzozial toekomst


Zuperzozial ontwikkelde niet alleen een fraai servies. Ook andere producten met een eigentijdse stijlvolle uitstraling behoren tot de collectie. Steeds weer met de toekomst in gedachte. Bij PuurHip bestel je gemakkelijk en voordelig Zuperzozial servies, een afwasbare Zuperzozial papieren sandwichbag of fruitbag of een uniek en authentiek Zuperzozial kruidenrek.