The ZOO: dat wil je hebben


Leuke accessoires voor jong en oud. Echte hebbedingetjes die niet alleen leuk zijn om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven. Dat zijn de artikelen van the ZOO. Neem bijvoorbeeld de Dear Deer. Een vrolijk kapstokhaakje dat direct een lach op je gezicht tovert. Het mooi vormgegeven haakje is verkrijgbaar in vrolijke kleuren en staat ook mooi als decoratie.
Bezig met laden...

Een grote familie


Bij The ZOO werken talentvolle designers die samen een complete kleurrijke beestenboel samenstellen. Veel van de leuke hebbedingetjes uit de collectie zijn uitgevoerd als beestje of dier. Andere producten met een unieke vormgeving ontbreken echter ook niet. Bij PuurHip bestelt u bijvoorbeeld ook leuke kapstokhaakjes van the ZOO uitgevoerd in ovaalvorm, als wolkje of als flash teken. De kapstokhaakjes zijn voorzien van een klein krijtbordje, zodat u gemakkelijk een naam of tekst bij het haakje noteert. Superleuk voor kinderen.
 

The ZOO in uw huis


The ZOO producten worden internationaal verkocht en zijn ook in Nederland een groot succes. PuurHip is een erkend leverancier en biedt een deel van the ZOO voordelig aan. Bestel uw favoriete item vandaag nog en wij verzenden het zo spoedig mogelijk!