Wayuu Mochilla: verleidelijk mooi


Deze tassen kan niemand weerstaan! Prachtige kleurrijke tassen gemaakt door de Wayuu indianenstam uit Guajira, woonachtig in het noorden van Colombia en het Noordwesten van Venezuela. Alle Wayuu Mochilla tassen worden met de hand gemaakt middels een weeftechniek die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Elke tas is uniek en aan iedere tas wordt met liefde en toewijding gewerkt.

Bezig met laden...

Niet zomaar een tas


De Wayuu indianen maken bij het produceren van de tassen gebruik van een eeuwenoude weeftechniek. Er wordt alleen gewerkt met natuurlijke materialen en het maken van één enkele tas duurt soms wel drie weken. Een Wayuu Mochilla tas is er dus niet zomaar een.

Bovendien draagt u met de aankoop van een Wayuu Mochilla tas bij aan het welzijn van straatkinderen in Columbia. PuurHip maakt bij verkoop van een Wayuu Mochilla tas €10.00 over op stichting straatkinderen Medellin. Deze stichting uit Colombia is opgericht om kinderen, achtergesteld door armoede, verslaving, geweld en/of gedragsproblemen, de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op: http://www.straatkinderenmedellin.com.


De tas die gezien mag worden


Wayuu Mochilla tassen kenmerken zich door vrolijke kleuren. Wilt u ook een vrolijke tijd tegemoet gaan en bijdragen aan het welzijn van straatkinderen? Bestel dan nu uw Wayuu Mochilla tas bij PuurHip.