Sass & Belle: klein maar fijn


De kleine dingen maken het leven mooi. Daar zijn ze bij Sass & Belle overtuigd. Niet voor niets maken ze prachtige producten die iedereen vrolijk maken. De vele lifestyle artikelen van het merk zijn onweerstaanbaar voor groot en klein. Van schattige serviesjes tot leuke drinkflessen en van vrolijke vloerkleedjes tot prachtige emaillen mokken.
Bezig met laden...
   1  2 3  

Een jong Engels merk


Sass & Belle is een innovatief Engels merk, vernoemd naar de twee oudste dochters van oprichter Richard Stone. De vogeltjes in het logo vertegenwoordigen de meisjes en hun speelse, nieuwsgierige aard. Het merk is internationaal verkrijgbaar en is ook in Europa op weg een regelrechte hit te worden. Bij PuurHip zijn we blij dat we Sass & Belle aan ons assortiment hebben mogen toevoegen. Wij worden immers ook erg blij van de vrolijke designs, het zachte karakter en de leuke prijsjes van Sass & Belle producten.


Dat wil ik ook! Sass & Belle bestellen


De collectie van Sass & Belle bij PuurHip is bijzonder uitgebreid. Een groot aanbod van onweerstaanbaar ontwerpen, gemakkelijk te bestellen en snel in huis. Wie maakt u blij met de mooie producten van Sass & Belle?