Qualy: verrassende producten


Alledaagse producten met een vrolijke twist. De producten van Qualy toveren een lach op het gezicht. De producten zijn praktisch, kleurrijk en kennen een uniek design. Het veelal grappige en lieve uiterlijk heeft een verrassend effect op groot en klein. Van sleutelhaakje tot wattenstaafjes houder, Qualy weet overal iets origineels van te maken.
Bezig met laden...

Maatschappelijk verantwoord


Qualy is gevestigd in Bangkok en werkt volgens de slogan: 'living with styles'. Het merk staat voor kwaliteit, unieke producten, stijlvolle ontwerpen en bruikbaarheid. Ook duurzaamheid is bij Qualy zeer belangrijk. Bij de ontwikkeling en productie van de vele Qualy artikelen wordt telkens weer rekening gehouden met de invloed die het heeft op de omgeving en het milieu. Dit laat zien dat Qualy uitstekend past in het assortiment van PuurHip. Een assortiment dat bol staat van duurzame en moderne producten.


Snel een Qualy product in huis


Het bestellen van uw favoriete Qualy product(en) kan heel eenvoudig en behoeft geen login. U klikt aan wat u leuk vindt, wij bezorgen het zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan via vertrouwde kanalen, zoals iDeal, Paypal en Afterpay. Eenvoudig, snel en betrouwbaar.