Deze duurzame hippe koffiebeker is een echte musthave voor mensen die veel onderweg zijn.
Deze oerdegelijke beker is gemaakt van borosilicaatglas en is zeer geschikt voor hete drankjes en met de vrolijke isolerende sleeve blijven uw warme drankjes zeker een uur langer warm.
De Lifefactory on-the-go koffiebekers zijn verkrijgbaar in 2 maten en 5 kleuren.
350 ml
475 ml

 
Bezig met laden...

De Lifefactory Café Collection is een milieuvriendelijke –onthego- koffiebeker, die koffie of thee tot wel een uur warm houdt. Perfect voor uw ochtendkoffie op weg naar uw werk.

De grote opening maakt het drinken comfortabel. Omdat het niet aan te raden is te drinken uit plastic bekers is een goed alternatief de glazen koffiebekers van Lifefactory: plastic flessen bevatten Bisfenol A (BPA), dat -vooral bij warme dranken- wordt uitgewassen en vervolgens in het voedsel terechtkomt. Het temperatuurbestendige borosilicaatglas van Lifefactory biedt dé hygiënische en veilige oplossing. Een afneembare hoes van siliconen beschermt het glas tegen breuk en zorgt voor een goede grip. Hoewel de siliconen sleeve voldoende bescherming biedt geeft het geen garantie tegen breuk, als er barsten of breuken verschijnen, gooi de fles dan onmiddellijk weg.                                                                             

De lekvrije schroefdop is gemaakt van veilig materiaal dat is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA, bevat geen polycarbonaat en is dus vrij van bisfenol A.
Alle onderdelen van de Lifefactory glazen flessen zijn vaatwasmachinebestendig, de siliconen sleeve hoeft U niet te verwijderen.