LunchSkins herbruikbare boterhamzakjes

Neem jij iedere dag boterhammen mee naar je werk of school en wil je dit graag op een milieuvriendelijke manier doen? Denk dan eens na over het gebruik van LunchSkins! Deze herbruikbare boterhamzakjes zijn ideaal wanneer je het gebruik van plastic wilt terugdringen in je levensstijl.

De LunchSkins zijn verkrijgbaar in allerlei leuke prints. Je kunt ze gebruikten ter vervanging van plastic boterhamzakjes, aluminiumfolie of vershoudfolie. LunchSkins zijn gemakkelijk schoon te houden. Je kunt ze namelijk gewoon in de vaatwasser doen! Vouw ze dan wel even binnenstebuiten voor kleurbehoud. Of was ze af in een klein sopje met wat afwasmiddel. De LunchSkins zijn sneldrogend, dus je kunt ze snel weer vullen met wat lekkers!
 

Bezig met laden...

Ecologische footprint van LunchSkins

Wist je dat het gebruik van één LunchSkin tot wel 500 plastic zakjes kan vervangen tijdens zijn levensduur? Denk maar eens na over het effect dat het zal hebben als jullie hele kantoor of al je klasgenoten er één meenemen. De originele LunchSkin heeft een formaat van 16 x 17 cm, zodat iedere boterham (of andere etenswaren) er eenvoudig in bewaard kunnen worden. Er zijn ook kleine SnackBags te koop van 16,5 cm x 8,9 cm, handig voor kleine snoeptomaatjes, druiven of andere kleine etenswaren.

Voordelen van LunchSkins:
  • Handige klittenband sluiting
  • Eco-vriendelijk
  • Hippe prints = vrolijke lunch
  • 100% vrij van lood, BPA en ftalaten