KeepCup: dat drinkt lekker!


Weg met wegwerp koffiebekers! De herbruikbare koffiebeker van het merk KeepCup biedt een milieuvriendelijk alternatief en is lichtgewicht en onbreekbaar. Het is dé oplossing om je koffie onderweg te drinken en het milieu zo min mogelijk te belasten. KeepCups hebben een handige afsluitdop en houden koffie en thee langer warm.
Bezig met laden...

Functioneel design


De deksel van de KeepCup kan eenvoudig verwijderd worden, waardoor vullen heel eenvoudig is. In de deksel zelf is een draaibare bovenzijde geplaatst, waarmee een klein drinkgat geopend of gesloten worden als de beker afgesloten is. De deksel voorkomt knoeien onderweg, maar maakt de beker niet lekdicht. De KeepCup is ook niet bedoeld voor vervoer in een tas met drank erin. Schoonmaken en verwarmen is heel eenvoudig. De KeepCup kan in de magnetron, de vaatwasser en de vriezer.


Diverse modellen KeepCups


KeepCups hebben een antislip band die zorgt voor meer grip. De drank wordt in de kunststof beker twintig minuten warm gehouden. PuurHip levert KeepCup koffiebeker in maat M (340 ml) en L (450 ml). Voor welke variant kiest u?