De Lifefactory foodcontainers biedt functionaliteit gekoppeld aan heerlijke levendigheid. Perfect voor het nemen van een gezonde lunch of voor het bewaren van leftovers. Neem deze bewaardozen mee naar het park voor een picknick en een prachtige presentatie tijdens het diner op tafel. 

Deze Lifefactory foodcontainers hoezen van gehard glas zijn oven, magnetron, vriezer en vaatwasmachinebestendig. Hierdoor kan het glas mét hoes dienen als ovenschaal.

De siliconen hoezen zijn van medische kwaliteit en bieden bescherming. Ze zijn voorzien van knoplipjes om de deksels vast te zetten tijdens transport. De hoezen hoeven niet te worden verwijderd als deze wordt schoongemaakt.

De Lifefactory Foodcontainers zijn er in 3 maten:
240 ml
450 ml
950 ml

Nu te bestellen met 25% korting! Code: LIFEFACTORY

 

Bezig met laden...

Het gebruik van de Lifefactory foodcontainer:

De gehele foodcontainer is koelkast, vriezer en vaatwasmachinebestendig. Het is niet nodig om de siliconen hoes te verwijderen.

De glazen en siliconen hoezen zijn magnetron- en ovenbestendig tot 220°. Alleen voor gebruik in de oven. Niet geschikt voor bbq, kookplaat, roosteroven of branders.
In de magnetron gebruikt U de Lifefactory foodcontainer zonder deksel.

Gebruik ovenwanten om de foodcontainers te pakken na ovengebruik omdat glas warm aanvoelt.

Vermijd extreme temperatuurveranderingen. Zorg ervoor dat het voedsel volledig ontdooid is voordat u deze kookt of opwarmt. Niet direct uit de vriezer in de hete oven of magnetron. Plaats hete eenheden niet op koude of natte oppervlakken. Voeg nooit koude vloeistoffen toe aan de hete container.

Reinig zorgvuldig om krassen te voorkomen. De Lifefactory foodcontainer is geschikt voor de vaatwasser. Was met een mild reinigingsmiddel en water, gebruik een niet-krassende spons en vermijd harde voorwerpen. Voor moeilijk te verwijderen voedselresten kunt u het beste laten weken in warm zeepwater.

Waarschuwing: als u de gebruiksinstructies niet volgt, kan het product kapot gaan. Materiële schade of persoonlijk letsel door snijwonden of brandwonden kan het gevolg zijn.
Alle materialen zijn BPA-vrij en ftalaat-vrij.