De producten van BecoThings zijn mooi, degelijk en sterk en worden gemaakt van 100% plantaardig materiaal. Ze zijn dus van nature PVC, BPA en Phthalates vrij en bieden hiermee een fantastisch alternatief voor plastic.

De Beco producten worden gemaakt van plantaardig restmateriaal, zoals bamboo en rijst, dat overblijft uit de voedingsindustrie. De BecoThings zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Nadat de BecoThings jaren naar tevredenheid zijn gebruikt kunnen de BecoThings in de compostbak of zelfs begraven worden in uw tuin!

Plant ze samen met uw kindje in de grond, zet er een plantje op en in 2 jaar is uw BecoThing gecomposteerd!

 

De BecoFeeding eetsetjes bestaan uit een beker, bord en schaaltje. Ze zijn ergonomisch ontworpen speciaal voor uw kind. De eetsetjes kunnen tijdens gebruik gewoon in de vaatwasser en zijn na jaren gebruik biologisch afbreekbaar. Nadat u deze na gebruik in de grond stopt zal het product binnen 2 jaar volledig composteren. De setjes zijn leverbaar in 3 kleuren blauw, roze en groen.

 

De BecoPotjes zijn ergonomisch ontworpen en je kindje zit er heel comfortabel op. De hoge rug geeft extra steun en de spatwand aan de voorkant zorgt ervoor dat alles lekker schoon blijft. Het potje is heel sterk en duurzaam en tegelijk ook biologisch afbreekbaar. De BecoPotjes zijn leverbaar in 3 kleuren blauw, roze en naturel. 

Bezig met laden...