| Meer

Mooie email eierpannetje van Riess met een tijdloos uiterlijk.

Het oppervlak is zeer glad en niet poreus waardoor het geen stoffen afgeeft. Hierdoor blijft het voedsel zuiver en de smaak puur.

Riess producten worden duurzaam geproduceerd.


EIGENSCHAPPEN

kleur
goudgeel
afmeting
18 cm
materiaal
email

De omeletpan heeft net een andere gebruiksaanwijzing dan andere Riess pannen.

Riess pannen hebben geen anti-aanbaklaag, hierdoor merkt u dat de inhoud aanbruint. Dat is de ouderwetse manier van bakken. Voor met name de omeletpan geldt dat het minder aanbakt wanneer u eerst de olie of boter verwarmt met hoger vuur, u laat de pan mét olie of boter goed warm worden. U doet vervolgens het ei in de pan - op deze wijze schroeit het oppervlakte dicht - en zet daarna direct het vuur zachter.

Enigszins aanbakken is door het ontbreken van de anti-aanbaklaag een mogelijkheid bij emaillen pannen. Echter zal u met deze instructies meer succes behalen bij het bakken van uw eieren. Het grote voordeel van het ontbreken van een anti-aanbaklaag is dat het geen stoffen (van een anti-aanbaklaag) afgeeft die in uw voedsel trekken. Het oppervlak is zeer glad en niet poreus. Het is een gezondere manier van koken en het voedsel blijft zuiver en de smaak puur.

Verhit emaillen pannen nooit zonder inhoud (water, olie, boter) en zorg ervoor dat de vloeistof nooit helemaal verdampt. Dit kan leiden tot oververhitting en schade aan uw pan. De aanbevolen maximale temperatuur voor koken en braden is 220 °C. Kookt u op inductie let er dan op dat de temperatuur sneller stijgt dan bij andere mogelijkheden.

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 23,99
€ 19,19
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.