| Meer

Productinformatie 

  • Materiaal: glazen kralen.
  • Diameter: 7 cm.
  • De armbandjes zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.  

JOUW CADEAU

Kleurrijke brede armband handgemaakt door jonge vrouwen op Here Bugu, een gemeenschap op het platteland van Mali. Daar maken zij deze armbanden met de hand. Dit doen ze door de stof van oude Afrikaanse omslagrokken, pagnes genaamd, om gedroogde palmbladeren heen te wikkelen. Het door Laura de Monchy ontworpen kralen patroon wordt hier vervolgens bovenop geregen. Het maken van één armband kan wel een hele dag duren.

HUN LEVEN

Door de samenwerking met Here Bugu hebben de vrouwen een eigen inkomen en krijgen zij de mogelijkheid om bijgeschoold te worden. In samenwerking met Plan International Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 8,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.