| Meer

Deze handgemaakte dames armband uit Mali is stoer en toch vrouwelijk, met een uniek design. De armband is van nepleer en kralen gemaakt. Met deze armband maak jij je outfit helemaal af!

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • 4,2 cm brede armband met kralen, binnendiameter tussen de 6,5 en 7 cm.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.
  • De armbanden zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

EIGENSCHAPPEN

Lengte 6,5-7 cm
Breedte 6,5-7 cm
Hoogte 2,2 cm
Diameter Tussen de 6,5 en 7 cm
Kleur Blauw
Materiaal Skai (leer) met kralen
 

JOUW CADEAU

Kleurrijke brede armband handgemaakt door jonge vrouwen op Here Bugu, een gemeenschap op het platteland van Mali. Daar maken zij deze armbanden met de hand. Dit doen ze door de stof van oude Afrikaanse omslagrokken, pagnes genaamd, om gedroogde palmbladeren heen te wikkelen. Het door Laura de Monchy ontworpen kralen patroon wordt hier vervolgens bovenop geregen. Het maken van één armband kan wel een hele dag duren.

HUN LEVEN

Door de samenwerking met Here Bugu hebben de vrouwen een eigen inkomen en krijgen zij de mogelijkheid om bijgeschoold te worden. In samenwerking met Plan International Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 38,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.