3 Sprouts: opruimen wordt een feestje


Opruimen met een glimlach op je gezicht! De kleurrijke en vrolijke opbergmanden, wasmanden en wand organizers van 3 Sprouts spreken ouders en kinderen aan. De unieke producten worden vervaardigd uit 100% biologisch katoen of polyester, de dierenprints worden onder andere gemaakt van ecologisch vilt. Het ontwerpen en produceren van prachtige functionele producten met een duurzaam karakter is datgene waar het bij 3 Sprouts om gaat. Geheel in lijn met de missie van PuurHip.  




Bezig met laden...

Producten met een doel


3 Sprouts is opgericht door drie Canadese vriendinnen die een liefde deelden voor kinderen en fraaie, eigentijdse producten. Dat ziet u direct terug in de mooie producten. De diverse manden en organizers van 3 Sprouts zijn modern, functioneel en ook nog eens goed voor het milieu. Dat de manden afneembaar zijn met een vochtige doek is natuurlijk erg handig. Knoeit iemand er iets overheen of is de mand vuil? In een mum van tijd is hij weer schoon.
 

3 Sprouts producten bestellen


De manden van 3 Sprouts zijn stevig, stijlvol en behouden hun vorm. De aantrekkelijke vormgeving zorgt ervoor dat opruimen een feestje wordt. Ook voor rommel in de badkamer is er een oplossing. Houdt u ook van een opgeruimd huis? 3 Sprouts manden bestelt u gemakkelijk en snel bij PuurHip. Alle 3 Sprouts producten worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden.