24Bottles: praktisch en duurzaam


Wilt u ook het beste voor het milieu? Het Italiaanse merk 24Bottles ontwerpt kwalitatief hoogwaardige, duurzame roestvrijstalen flessen die u gemakkelijk meeneemt naar het werk, naar school of tijdens het sporten. 24Bottles wil het gebruik van wegwerp plastic flessen tegengaan en ontwikkelde daarvoor de fraaie rvs flessen.
Bezig met laden...

Stijlvolle hydratatie


24Bottles zijn hip, licht van gewicht en BPA vrij. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. In het assortiment van PuurHip vindt u onder andere de Urban bottle van 0,5 en 1 liter en de Thermo bottle van 0,5 liter. Deze design thermofles houdt warme dranken tot 12 uur warm. Koude dranken blijven tot wel 24 uur koud. Perfect voor een hete zomer!


24Bottles: oog voor het milieu


Met 24Bottles draagt u bij aan een betere toekomst voor u en uw kinderen. De unieke lichtgewicht collecties van flessen, tassen en accessoires bevordert een meer duurzame en comfortabele levensstijl. Bestel nu uw favoriete 24Bottles fles en accessoires bij PuurHip en u heeft uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis.